איך שף צעיר מירוחם הפך לסיפור הצלחה בניו ג'רזי, מה הוא הביא מהמטבח של אימא שלו ומה הוא חושב על מצב המסעדנות בישראל: השף מני וקנין עשה את זה בגדול מעבר לים: "כשהביקורת התפרסמה היינו בשוק. המבקרת ציינה במיוחד את העובדה שאני עומד במטבח ומבשל כמו סבתא"
איך שף צעיר מירוחם הפך לסיפור הצלחה בניו ג'רזי, מה הוא הביא מהמטבח של אימא שלו ומה הוא חושב על מצב המסעדנות בישראל: השף מני וקנין עשה את זה בגדול מעבר לים: "כשהביקורת התפרסמה היינו בשוק. המבקרת ציינה במיוחד את העובדה שאני עומד במטבח ומבשל כמו סבתא"