פאי בשר וירקות פאי טעים וקל להכנה. תוספת חגיגית לשולחן. המרכיבים לתבנית בגודל 30X20 5 כפות שמן קנולה 1 זוקיני, חתוך לקוביות 1 בצל, קלוף וקצוץ 2 שיני שום, קלופות וכתושות 2 גזרים, קלופים וחתוכים לקוביות 3-2 גבעולי סלרי, פרוסים דק … להמשיך לקרוא ←
פאי בשר וירקות פאי טעים וקל להכנה. תוספת חגיגית לשולחן. המרכיבים לתבנית בגודל 30X20 5 כפות שמן קנולה 1 זוקיני, חתוך לקוביות 1 בצל, קלוף וקצוץ 2 שיני שום, קלופות וכתושות 2 גזרים, קלופים וחתוכים לקוביות 3-2 גבעולי סלרי, פרוסים דק … להמשיך לקרוא ←